Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Stroj za pjeskarenje unutarnje cijevi

Unutarnje cijevi stroj za pjeskarenje je kombinacija čišćenje čelika vanjskog zida za čišćenje rublja, miniranjem čistiti vanjske površine čelične cijevi, pucao bacajući u čistu površinu, tako da

Features

Unutarnje cijevi stroj za pjeskarenje je kombinacija čišćenje čelika vanjskog zida za čišćenje rublja, miniranjem čistiti vanjske površine čelične cijevi, pucao bacajući u čistu površinu, tako da površina oksid se osloboditi od.

Unutarnje cijevi eksplozije stroj za obradu prije zavarivanja ili slikarstvo na svojoj vanjskoj površini kontinuirano miniranja tretman, temeljito hrđe, razmjera i druge poremetnje, je stručnjak u cjevovod čišćenje površina. Nakon miniranja tretman, tako se neki glatka hrapavosti, premazivanje adhezije povećanje i poboljšanje kvaliteta površine i konzervans efekt. Njegove superiorne performanse čišćenje prošlosti radno intenzivna metode pjeskarenja i žičane četke zastarjeti. U međuvremenu, čelik miniranja performanse približava najniže troškove proizvodnje i znatno poboljšati produktivnost.

Unutarnje cijevi eksplozije stroj koristi uložak filtera, centrifuga može biti abrazivna sredstva za poliranje glavu kontrolirano i smjerom od projektila iz i kuglice su bili kruži. Prsten veličina može biti prilagođen da odgovara cijevi različitih promjera i lako zamijeniti. I drugih površina čišćenje i litotripsija udarnim valovima zahtijevala je različit je da nema kemijske reakcije proces eksplozije proces čišćenja ne zagađuje okoliš. Čelika pucao pjeskarenja za instalaciju je jednostavna, niske cijene, male prostor zauzet, nema jama ili drugih emisijske linije. Čelične cijevi Unutrašnji zid metak miniranja stroj je naširoko koristi za metalne gridding, čelične cijevi, naftne, kemijske, električne energije industrija. To je vrsta kemijska čistionica strojeva. Formiranje, obrada, transport i pohranu predmeta, uvijek će biti oksida premaz, hrđe, troske, prašine, ulja i ostali na površini. Čelika cijevi pucao pjeskarenja stroj koristi velike brzine eksplozije štrajk i smanjiti površinu izradak u suho i ne-tekućina medija i ostvariti svrha čišćenja.

Čelik cijevi Unutrašnji zid metak miniranja za parametre:

Preporučiti ćemo vam pravi stroj prema izratka i vaš zahtjev.


Unutarnji zid za sačmarenje
ParametarDIA čišćenje veličina (mm)Čišćenje brzina (m/min)Svrhe
QGN10050-3001-4
QGN700325-7201-2
QGN1000720-10161-4
QGN15001016-15001-4Hot Tags: unutarnje cijevi eksplozije stroj, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, najnoviji, visoke kvalitete, proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO STROJ INC.